7. TESTIMONI

Testimoni Pakar, Doktor & Pengguna Transfer Factor 4Life

Di bawah adalah apa yang bijak pandai dalam industri sains dan kesihatan katakan mengenai Transfer Factor 4Life:
doktor-transfer-factorPunca penyakit adalah kerana sistem imun tidak berfungsi dengan baik. Apa saja yang dapat memperkasakan sistem imun akan secara langsung dapat mencegah dan merawat penyakit.
Dr. Calvin McCausland, Ph.D.
Doktor perubatan, Ph.D. dalam kimia organik &
pakar sains kesihatan.
doktor-transfer-factorTransfer Factor merupakan satu penemuan yang paling memberangsangkan dalam bidang penjagaan kesihatan dalam beberapa dekad yang lepas. Kami sedang mengkaji kesemua kemampuan Transfer Factor. Rawatan semulajadi atau rawatan alternatif seperti Transfer Factor merupakan gelombang masa hadapan.
Dr. Victor Tutelian, Ph.D., MPH.
Doktor perubatan, Ph.D. dalam sains perubatan &
Ketua Setiausaha Saintifk, Akademi Sains Perubatan Russia (RAMS).
doktor-transfer-factorTidak syak lagi Transfer Factor TM merupakan penemuan terbesar penting dalam memperkuat dan mengawal sistem imun. Saya percaya memperkasakan sistem imun akan menjadi kaedah utama untuk kekal sihat di masa hadapan. Kesan nutrien ini ke atas sistem imun tiada tolok bandingnya. Secara ikhlas saya yakin setiap orang perlu mengambil produk ini.
Dr. Rob Robertson.
Doktor perubatan.


Ulasan Transfer Factor di American Medical Review
Antara Testimoni Pengguna Transfer Factor


testimoni-transfer-factorSaya mengalami gejala urat jantung tersumbat, kolesterol tinggi dan sesak nafas. Doktor mengesyorkan pembedahan pintasan koronari dengan kos RM60 ribu. Saya mengambil TF Plus dan TF CV (6 biji sehari).

Selepas 6 bulan, saya pulih. Saya rasa seperti mati hidup semula! Syukur!
Hj. Muhd Lagis
testimoni-transfer-factorSaya menghidap kanser muka peringkat ke-3 (ulser di pipi), dan perlu pembedahan & radioterapi. Saya mengambil TF Plus (9 biji sehari) Selepas 2 minggu, doktor terkejut melihat bengkak turun dan ulser sudah kering...lalu membatalkan pembadahan untuk membuang ulser tersebut. "Syukur Alhamdulillah...Terima Kasih TF"
En. Ahmad Samijan
doktor-transfer-factorSaya mengidap kencing manis, lemah tenaga, luka di kaki tidak sembuh (bernanah) dan infeksi. Doktor mengesahkan kaki saya terpaksa dipotong. Saya mengambil TF Advance sebanyak 6 biji sehari dan TF renewall (sapu pada luka) Selepas 3 minggu, luka sembuh dan kaki tak perlu dipotong.
Hjh. Zawiyah
testimoni-transferfactor
doktor-transfer-factorEmpat jari hampir putus semasa kecelakaan jalan raya. Doktor menyatakan jarinya terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman pada salur darah Saya mengambil TF Plus (6 biji sehari) dan menabur 2 biji ke atas luka. 3 hari kemudian, doktor terkejut kerana jangkitan sudah berkurang. 6 minggu kemudian jari saya mulai sembuh. Kulit mulai menutupi luka-luka lama.
Ronald, Indonesia
transfer-factor


Penyakit Hepatitis B, Migrain dan GasterPenyakit DiabetesPenyakit Kanser Payudara